Busreis Disneyland

Wil je een paar dagen naar Disneyland Parijs, maar beschik je niet over een auto of wil je niet zelf zo ver rijden? Dan kan één van deze busreizen, aangeboden door PeterLanghout reizen, iets voor jou zijn.

2 dagen Disneyland

Met deze busreis verblijf je één nacht in hotel Kyriad. De entree voor de beide parken van Disneyland zijn inbegrepen. Het hotel ligt vlakbij de parken. Zo kun je, met de Disneyshuttle, van het hotel naar één van de parken.

En op het park geniet je niet alleen van de attracties, maar ook van de parade. Uitgekeken bij het ene park? Je hopt makkelijk naar het andere park. Je kunt natuurlijk ook de eerste dag op het ene park doorbrengen en de volgende dag een hele dag uittrekken voor het andere park.


 
 

3 dagen Disneyland


Heb je niet genoeg aan twee dagen? Kies dan voor drie dagen. Je hebt met deze busreis twee overnachtingen in hotel Kyriad. De twee parken hebben beide hun eigen restaurants met broodjes, tosti’s, friet, maar er is ook een Afrikaans restaurant voor wie een keer geen friet wil. Geen zin om in het park te eten? Je kunt ook in het hotel een maaltijd nuttigen.

Het hotel is ideaal voor kinderen. Is Disneyland nog niet open? Dan kunnen zij zich vermaken in de speeltuin van het hotel.


 
 

4 dagen Disneyland en Parijs


Wil je niet alleen naar Disneyland, maar ook naar Parijs? Boek dan een busreis die deze twee combineert.

Deze reis geeft twee dagen toegang tot de twee Disneyland parken. De andere twee dagen wordt Parijs verkent. In Parijs ga je naar Tour Montparnasse, vanwaar je een schitterend uitzicht hebt over Parijs. Ook is er een bezoek aan de wijk Montmartre met de bekende basiliek Sacre Coeur en het kunstenaarsplein Place du Tertre.

Tijdens deze busreis verblijf je een hotel in de omgeving van Dinseyland en Parijs. De kamers zijn geschikt voor drie personen en hebben allen een eigen wc en douche. Ontbijt is inbegrepen.


 
 

Relevante artikelen

Disneyland
Dit pretpark in de buurt van Parijs begon zijn bestaan als Euro Disney op 12 april 1992 en is het grootste pretpark van Europa. Het park is gebaseerd op de figuren van Disney, zoals Donald Duck, Goofy, Doornroosje, niet te vergeten Mickey Mouse lees verder…
Busreizen Parijs
Ontdek meer over Parijs met een georganiseerde busreis. Alles is geregeld van hotels tot ontbijt. De deskundige reisleider kan je meer vertellen over Parijs en de excursie mogelijkheden Lees verder…

Reacties

reacties