Busreizen Parijs

Busreis 3 dagen Parijs – Peter Langhout

Je verblijft in een drie sterren hotel. De kamers zijn voorzien van douche en wc. Ontbijt is inbegrepen. Met de eigen bus wordt er naar Parijs en andere bezienswaardigheden gereden.

Tijdens deze busreis maak je niet alleen kennis met het oude Parijs, maar ook met zijn moderne kant.

Er wordt een bezoek gebracht aan bekende bezienswaardigheden in Parijs, zoals Tour Montparnasse, waar je een waanzinnig uitzicht over Parijs hebt, Sacre Coeur en Place du Tertre, waar kunstenaar een hele dag aan het werk zijn. Deze busreis is geschikt voor de hele familie. Op dag 3 kun je kiezen of je een dag in Parijs wil doorbrengen of naar Disneyland wil (tickets voor Disneyland zijn niet inbegrepen)

En natuurlijk is er tussen alle cultuur door, genoeg tijd over om te winkelen.


 
 
 

4 daagse busreis Parijs – de Jong Intra

Tijdens de reis verblijf je in een 3 sterren hotel. Het verblijf is inclusief een ontbijtbuffet. De slaapkamers hebben een eigen badkamer, airconditioning, tv en koffie/ thee faciliteiten. Daarnaast beschikt het hotel over WIFI.

Er zijn verschillende opstapplaatsen, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Breda. Tijdens de reis zit je in een luxe en comfortabele touringcar.
 
 
Dag 1 staat in het teken van de heenreis en aankomst hotel Parijs
Dag 2 Je wordt, na het ontbijt, met de hele groep rondgeleid door Parijs met Nederlandssprekend gids
Dag 3 Optioneel kan er gekozen worden voor een dag Disneyland of een dag Parijs. Let op kaartjes voor Disneyland zijn niet inbegrepen en moet jezelf nog aanschaffen
Dag 4 Staat in het teken van de terugreis naar Nederland, maar niet voordat er in de ochtend nog even een bezoek is gebracht aan de Sacre Coeur en de schilder wijk Montmartre.


 
 
 

Vier kerst in Parijs – de Jong Intra

Wil je eens iets anders deze kerst? Wat dacht je er van om deze in Parijs door te brengen?

Tijdens de reis verblijf je in een sfeervol Franse chateau. Je zal niet alleen Parijs verkennen, maar ook een bezoek aan Versailles brengen. Het hotel is van alle luxe voorzien. Er is een binnenzwembad en sauna. De kamers beschikken over een eigen badkamer, minibar, kluisje en tv. In de ochtend kun je genieten van het ontbijtbuffet.
 
Dag 1, deze dag begint in Beek, vanuit hier begint de reis naar Frankrijk. In de loop van de middag komt je aan bij het hotel waar genoten kan worden van een heerlijk 3 gangen diner
Dag 2, deze dag gaan we naar Versailles. Geniet van de prachtige tuinen en van het luxe paleis
Dag 3, er wordt met een gids een rondrit gemaakt door Parijs. De gids kan je alles vertellen over wat je onderweg tegenkomt. De tocht gaat o.a. langs Eiffeltoren, Notre Dame, de Opéra, Arc de Triomphe en het Louvre.
Er zal geregeld gestopt worden om foto’s te maken. Na de rondrit kun je zelf op verkenning in Parijs.
s ’Avonds staat er in het hotel een heerlijk kerstdiner te wachten
Dag 4, vandaag gaan we weer naar Parijs. Deze keer gaan we naar de schilderswijk Montmartre. In de middag kan je een bezoek brengen aan een van de bekende musea van Parijs, zoals het Louvre en Centre Pompidou.

Deze keer wordt er s ’avonds in een restaurant in Parijs gegeten. De dag wordt afgesloten met een avondtocht door de stad.
Dag 5, Na een bezoek aan de Notre Dame gaat de bus weer naar Nederland.

 

Relevante artikelen

Busreis Disneyland
Wil je een paar dagen naar Disneyland Parijs, maar beschik je niet over een auto of wil je niet zelf zo ver rijden? Dan kan één van deze busreizen, aangeboden door PeterLanghout reizen, iets voor jou zijn. lees verder…
Gebouwen
Parijs kent zo zijn hoogstandjes wat betreft architectuur. Wat dacht je van de Eiffeltoren die gebouwd is voor de wereldtentoonstelling en naderhand dienst deed als antenne. Daarnaast is de Eiffeltoren natuurlijk ook het symbool van ParijsLees verder…

Reacties

reacties