Busreizen Parijs

Busreis 4 dagen Parijs – De Jong Intra

Je verblijft in een drie sterren hotel. De kamers zijn voorzien van douche en wc. Ontbijt is inbegrepen. Met de eigen bus wordt er naar Parijs en andere bezienswaardigheden gereden.

Tijdens deze busreis maak je niet alleen kennis met het oude Parijs, maar ook met zijn moderne kant.

Er wordt een bezoek gebracht aan bekende bezienswaardigheden in Parijs, zoals Tour Montparnasse, waar je een waanzinnig uitzicht over Parijs hebt, Sacre Coeur en Place du Tertre, waar kunstenaar een hele dag aan het werk zijn. Deze busreis is geschikt voor de hele familie. Op dag 3 kun je kiezen of je een dag in Parijs wil doorbrengen of naar Disneyland wil (tickets voor Disneyland zijn niet inbegrepen)

En natuurlijk is er tussen alle cultuur door, genoeg tijd over om te winkelen.


 

Busreis 3 dagen Parijs – Peter Langhout

Met deze busreis verblijf je drie dagen in Parijs. Voor het dagprogramma wordt gebruik gemaakt van de eigen bus. Het hotel waarin je verblijft is een middenklas hotel. Ontbijt is inbegrepen.

Bij aankomst op de eerste dag maak je al kennis met Parijs. De bus komt eind van de middag aan. Na het diner wordt er een avondtocht door de stad gedaan.

De volgende dag is het tijd om nader kennis te maken met Parijs. Er wordt een wandeling gemaakt langs de Notre Dame en Jardin du Luxembourg. In de middag wordt een ander stukje van Parijs verkent. De schilderswijk Montmartre staat op het programma. Hier kun je zelf op verkenning gaan. Een aanrader is om ook nabij gelegen Sacre Coeur te bezoeken.

Voordat de bus weer terug naar Nederland gaat, staat er op de laatste dag een bezoek gepland aan de Joodse wijk Le Marais.


 
 

Relevante artikelen

Busreis Disneyland
Wil je een paar dagen naar Disneyland Parijs, maar beschik je niet over een auto of wil je niet zelf zo ver rijden? Dan kan één van deze busreizen, aangeboden door PeterLanghout reizen, iets voor jou zijn. lees verder…
Gebouwen
Parijs kent zo zijn hoogstandjes wat betreft architectuur. Wat dacht je van de Eiffeltoren die gebouwd is voor de wereldtentoonstelling en naderhand dienst deed als antenne. Daarnaast is de Eiffeltoren natuurlijk ook het symbool van ParijsLees verder…

Reacties

reacties