Chocolade proeverij

Je zou het niet zeggen, maar Parijs is niet alleen een wijn stad. De vele chocolateries en het chocolade museum maken deze wereldstad ook een chocolade stad.

Maak kennis met deze lekkernij tijdens een chocolade proeverij.

Uitgebreide chocoladeproeverij met gebak


De chocoladeproeverijk wordt begeleid door een fijnproever die je kennis laat maken met de specialiteiten op het gebied van gebak en chocolade.

De drie uur durende proeverij met wandeltocht komt langs een bakker, drie chocoladewinkels en drie patisserieën. De maximale groepsgrootte is acht. Zo is er genoeg tijd om alles goed te kunnen proeven en vragen te stellen aan de gids.


 
 
chocolade proeverij parijs

Wijn en chocolade proeverij

Tijdens deze twee uur durende proeverij maak je niet alleen kennis met chocolade. Je maakt tevens kennis met een paar heerlijke wijnen.

De proeverij wordt begeleidt door een expert in het maken van wijn. Hij vertelt je over hoe de wijn en chocolade gemaakt worden. Ook leer je welke wijn en chocolade je het beste kan combineren.

De groepsgrootte is maximaal acht personen. Zo is er alle tijd voor vragen.


 
 

Wandeltocht met chocoladeproeverij

Met deze twee uur durende wandeltocht heb je een prachtig uitzicht over verschillende bezienswaardigheden, zoals het Louvre en de Champs-Élysées.

De wandeltocht gaat langs vijf chocolade boutiques waar je kennis maakt met verschillende lekkere chocolades.

De groepsgrootte is maximaal tien personen. Zo heeft de lokale gids voldoende tijd om alle vragen te beantwoorden en is er ook genoeg tijd om de chocolade goed te proeven.

Reacties

reacties