Cruise met diner

Een cruise over de Seine is een romantische afsluiting van een dag Parijs. Je kunt genieten van het uitzicht over deze stad tijdens het genot van een diner. Het is natuurlijk ook mogelijk om een cruise te doen in combinatie met een tocht door het verlichte Parijs met als afsluiter een heerlijk diner. Wilt u wel genieten van een cruise, maar geen diner? Wat dacht je van een champagneproeverij tijdens de cruise?

Cruise met excursie door Parijs


Deze vier uur durende excursie begint met een cruise waarbij je vanaf de boot geniet van het uitzicht dat Parijs tijdens de avonduren te bieden heeft. De bezienswaardigheden zijn in de avond verlicht. Na de cruise volgt een ritje in een rijtuig langs de boulevards. Als afsluiter kan er genoten worden van een heerlijk Frans driegangen menu bij restaurant Chez Clement

Liever een diner op de boot?

Met deze vier uur durende cruise geniet u tijdens het varen van u diner dat wordt klaargemaakt op de boot. Je geniet niet alleen van het drie gangen menu en van het uitzicht over Parijs, maar ook van de live muziek.

Er wordt gevaren met een Bateaux Parisiens boot. Dit houdt in dat de boot een glazen dak heeft en panoramische ramen. Ook als het regent zit u droog en kunt u genieten van het uitzicht.


 
 
 

Wel een cruise geen diner?

Kies dan voor deze cruise van 1 uur. Tijdens deze cruise vaar je langs bekende bezienswaardigheden, zoals de Eiffeltoren, het Louvre, Musee d’Orsay en grand Palais. Je hebt de gelegenheid om tijdens deze cruise verschillende champagnes te proeven Brut, Demi-sec en Rose

Reacties

reacties