Eiffeltoren excursie

Bezoek je Parijs dan wil je natuurlijk ook een bezoekje brengen aan de Eifeltoren. Helaas is er vaak een lange rij van ongeveer twee uur. Zonde van de tijd die je ook voor andere leuke en nuttigere dingen had kunnen gebruiken.
Eiffeltoren

Geen wachtrij

Gelukkig kun je van tevoren je kaartjes Eiffeltoren online boeken, losse online kaartjes kosten € 28,00 p.p.

Je krijgt per e-mail een voucher. Print deze uit en neem hem mee naar de excursie. Dit is tevens je betaalbewijs.

Wil je meer uitleg over de Eiffeltoren kun je ook een excursie voor de Eiffeltoren boeken. Kaartjes zijn inbegrepen en wachten in de rij hoeft niet meer. Zo hou je meer tijd over om de Eiffeltoren te bezichtigen en meer van de andere bezienswaardigheden in Parijs te zien. Bovendien kan je Engelstalige gids je alles vertellen over de geschiedenis van de Eiffeltoren, zijn architectuur en alle huwelijksaanzoeken. Ook vertelt hij over de meeste vreemde stunts, zoals een vliegtuig die onder de Eiffeltoren door vloog. De gids brengt je tot de tweede verdieping waar je kunt genieten van een adembenemende uitzicht over Parijs.

Eiffeltoren
Let op: De excursie gaat tot de tweede etage. Als je de derde etage wilt bezoeken kan dit natuurlijk door zelf hier een kaartje voor te kopen op de tweede etage. Ook al is er voor de lift voor de derde verdieping vaak ook een wachtrij, deze is meestal niet langer dan hooguit een half uur. Toegang tot de eerste etage is wel inbegrepen.

Je krijgt per e-mail een voucher. Print deze uit en neem hem mee naar de excursie. Dit is tevens je betaalbewijs.

Relevante artikelen

Eiffeltoren
De Eiffeltoren is ontworpen voor de wereldtentoonstelling in opdracht van Gustave Eiffel. Het ontwerp is afkomstig uit 1884. De toren werd gebouwd tussen 1887 en 1889. 6 mei 1889 werd de toren geopend. lees verder…
Overzicht excursies
Haal meer uit je reis naar Parijs met een excursie. Laat je rondleiden door een ervaren gids. Zeker bij de populaire bezienswaardigheden kan de wachtrij lang zijn. Boek alvast online je kaartjes en sla zo de wachtrij over. Lees verder…

Reacties

reacties