Notre Dame excursie

Door een grote brand in de Notre Dame op maandag 15 april 2019 zal het niet meer mogelijk zijn om de kathedraal van binnen te bezoeken.

Bezoek één van de bekendeste kathedralen van Parijs

Ontdek de kathedraal die bekend is van het verhaal de klokkenluider van de Notre Dame en beklim de klokkentoren, zoals Quasimodo dat deed.

Ook al zal het een flinke klim zijn, je zult zien dat het prachtige uitzicht over Parijs vanaf de Notre Dame het waard is. Dit zal zeker een paar mooie foto’s opleveren.

Uiteraard hoort hier ook een bezoek aan de Notre dame zelf bij.

Meestal kent de Notre Dame een flinke rij die te springen staat om deze kerk en zijn klokkentoren te mogen bezoeken. De wachttijd kan zelfs oplopen tot twee uur. Door vantevoren deze excursie te boeken kun je deze rij overslaan. De entree voor het bezoek aan de Notre Dame en de toren zijn in de prijs inbegrepen.

Voordat deze excursie de Notre Dame bezoekt, wordt er eerst een bezoek gebracht aan Ile de la Cité. Maak kennis met dit fascinerende deel van Parijs tijdens deze wandeling. De Engelstalige gids kan je alles vertellen over de bezienswaardigheden die je tegenkomt.

De totale duur van deze excursie is twee uur.

Relevante artikelen

Rondleiding Louvre
Je verkent het Louvre samen met een Engelstalige gids die je alles over het museum en zijn kunstwerken kan vertellen. Geniet van de mooi ingerichte kamers, de Egyptische ruimte, beelden, schilderijen en vergeet niet een glimp op te vangen van de Mona Lisa. lees verder…
Overzicht Excursie
Een bezoek aan Parijs is altijd bijzonder. Er is ook zo veel te zien en te beleven. Niet alleen in Parijs, maar ook in de omgeving van Parijs. Maar hoe weet je nou wat je nou echt moet zien? Lees verder…

Reacties

reacties