Over deze site

Mijn naam is Angelina en ik ben moeder van twee kinderen van drie en één. Ik ben een echte kunst en cultuurliefhebber. Op de kunstacademie in Den Bosch was kunstgeschiedenis dan ook een favoriet vak.

In een stad zoals Parijs gaan kunst en cultuur hand in hand. Het is een stad waar op elke hoek wel iets moois te zien en te beleven is. Dit geld niet alleen voor de gebouwen, torens, kerken en paleizen, maar zeker ook voor de mensen. Wat dacht je van de straatkunstenaars in de wijk Montmartre die op straat portretten van toeristen maken. Zowel realistisch als karikaturen. En dan zijn er natuurlijk ook straatartiesten die op straat hun beste kunsten laten zien.

Parijs is zeker één van mijn favoriete steden. En niet alleen in Parijs zelf, maar ook in zijn omgeving is genoeg te zien en te beleven. Disneyland Parijs en Parc Asterix zijn zeker met kinderen heel leuk, maar ook zonder zijn ze zeker de moeite waar voor wie van pretparken houdt. En dan natuurlijk niet te vergeten het paleis en de tuinen van Versailles en wat dacht je van het kasteel van Fontainebleau.

Het is maar goed dat Parijs nog op een redelijke rijafstand van Nederland ligt en voor wie niet met de auto die kant op wilt, ook nog met het vliegtuig of met de Thalys kan. Het is een stad waar mijn man Patrick en ik zeker nog regelmatig heen zullen gaan.

[overview-map]

Reacties

reacties