• Bijzondere kerstbomen

  Parijs is altijd extra feestelijk tijdens de feestdagen. Straten en winkels zijn gevuld met gezelligheid, sfeer en kerstversiering. En de lichtjes van de Eiffeltoren kunnen uiteraard niet ontbreken. Dit jaar hebben ze nog iets bijzonders voor de feestdagen. Want wie wil nou niet een mooie kerstboom, waarvan de opbrengt naar een goed doel gaat.

  Dit moeten verschillende ontwerpers en modehuizen, waar onder Jimmy Choo, Stella mc Cartney en Dior ook gedacht hebben. Samen hebben zij 33 kerstbomen ontworpen. Deze kerstbomen worden geveild voor een goed doel. Dit jaar is het goede doel, onderzoek naar de oorzaken van kanker. Het is niet de eerste keer dat deze bijzondere kerstbomen de straten van Parijs sieren. De veiling wordt dit jaar al weer voor de 19e keer georganiseerd.

  De kerstbomen zijn echte designbomen, je kunt dus alles verwachten, behalve een standaardkerstboom die je overal ziet.

  Tot 15 december kan iedereen de bomen bewonderen op Avenue Montaigne.

  Breng je tijdens de feestdagen (tot half januari heeft Parijs een feestelijk kerst jasje), dan zul je je zeker niet vervelen. Er zijn verschillende kerstmarkten die je kunt bezoeken. Je kunt naar de kerststallen kijken of een kerstwandeling maken.

  Reacties

  reacties

Comments are closed.